Mange mennesker elsker at have en hund, da den ofte vil blive en del af familien og fungere som et familiemedlem på et følelsesmæssigt plan. Men så meget som vi elsker vores hund, er det ikke altid, at vi synes det er så sjovt at gå tur med den. Ikke desto mindre følger det med, når man har en hund, så på den ene eller anden måde skal det altså klares.

Så hvis du hører til en af dem, der ikke er så vild med at skulle ud i vind og vejr eller er du på en eller anden måde blevet forhindret i at lufte din hund i forbindelse med sygdom eller lignende, så kan du finde dig en god hundelufter.

 

Sådan finder du en hundelufter

Hundeluftning er ikke noget vi gør det så meget i sammenlignet med andre lande, hvor det nærmest er et anerkendt erhverv at være hundelufter. Det hænger måske sammen med, at vi har kortere arbejdsdage i Danmark og dermed har mere tid og overskud til selv at gå tur med vores hund. Derudover kan det også være nogle kulturelle forskelle, der har indflydelse, hvor det i andre lande måske er mere almindeligt og acceptabelt at have en hundelufter, er det i Danmark mere almindeligt, at man selv går tur med sin hund.

Uanset hvad kan du her finde nogle tips til, hvordan du kan finde en hundelufter, hvis du ikke selv kan gå tur med din hund eller bare gerne vil betale dig fra det.

Der er selvfølgelig altid den gammeldagsmåde at gøre det på, hvor du hænger en seddel op med dit telefonnummer i det lokale supermarked. På den måde har du mulighed for at finde en i dit lokalområde, hvilket vil gøre det en del nemmere for begge parter. Derudover er det en nem og simpel måde at række ud til folk på og finde en hundelufter.

Ikke desto mindre findes der også flere forskellige muligheder på nettet, hvor det er muligt at finde en hundelufter. Der findes for eksempel diverse grupper på Facebook såsom gruppen Hundeluftning søger/tilbydes. Det kan være en rigtig god og nem måde at starte søgningen på.

Derudover findes der siden lufteriet.dk, som er en side for dig, der har brug for hundeluftning i København eller omegn. Sidse Udsen, der er ejer af siden er professionel hundelufter og træner, og vil med sikkerhed kunne give din hund en masse gode lufteture. Du kan læse meget mere om lufteriet og priser mm. på hjemmesiden.